неділя, 11 вересня 2016 р.

ВОРОНОВИЧАНКА ВІКТОРІЯ БЛЄДНІКОВА - УЧЕНИЦЯ 8 КЛАСУ ВОРОНОВИЦЬКОЇ ЗОШ І-ІІ СТУПЕНІВ - УЧАСНИЦЯ СУПЕРФІНАЛУ ХХХ МІЖНАРОДНОГО ЧЕМПІОНАТУ З РОЗВ'ЯЗУВАННЯ ЛОГІЧНИХ МАТЕМАТИЧНИХ ЗАДАЧ У ФРАНЦІЇ!

Шкільний голосистий дзвоник знову покликав за парти учнів. Промайнуло літо, як три коротких дні, залишивши по собі лише спогади. Є що згадати учениці 8 класу Вороновицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Вікторії Блєднікові.
- «Мрії збуваються, якщо наполегливо йти до мети!» - стверджує вона, так думаю і я. Адже, потрапити на суперфінал Чемпіонату з розв’язування логічних математичних задач, що завжди проходить у серпні в Парижі (Франція), - мрія тисяч школярів, студентів та вчителів. Париж ... Місто закоханих, символ Франції і місто мрії. Тут кожна вулиця, кожен дворик і куточок просякнутий особливою чарівною атмосферою французького духу. В усі часи тут шукали натхнення художники, а поети і письменники оспівували Париж у своїх творах і складали про нього легенди. Вікторія увійшла до національної збірної математиків України на цей конкурс. Це вже – victory.
Потрапивши до команди, сподівались, що знайдуться серед наших підприємців ті, що готові продовжити традиції меценатства і підтримати дітей.   І наші сподівання виправдалися, в першу чергу завдяки великій підтримці Ветц В.М. та  Засієнко О. В., які вселили віру в те, що це можливо.
 Ця мрія залишилась би просто мрією без людей, які здатні підтримати обдаровану молодь.
Адміністрація Вороновицької загальноосвітньої школи  І-ІІ ступенів, педагогічний колектив та батьки учениці висловлюють найтепліші слова подяки Вінницькій районній держадміністрації, Вінницькій районній раді, відділу освіти Вінницької РДА, особисто, голові Вороновицької селищної ради Ковінько О. Г., Вороновицькій селищній раді за надання фінансової допомоги в організації поїздки на чемпіонат. Велика вдячність місцевим підприємцям, які надали спонсорську допомогу: Ветц В. М., Стецькому В. Б, Юрченку О. В., Штельмаху О. К., Плотницькому О. М., Максимчуку М. М., Шкроботу О. В., Нагорному В. М., Джеджулі М. М., Мельничуку В. В., Гурковському І. В., Монзолевській О.А., ТОВ «Вороновицьке ХПП». Однак необхідної суми так і не вдалося б зібрати, якби не значна допомога  ТОВ «Птахофабрика «Поділля» (с. Степанівка). Висловлюємо найтепліші слова подяки колективу ТОВ «Птахофабрика «Поділля» та  особисто генеральному директору Бебко О. Г.
Ваша фінансова допомога дала можливість моїй учениці від імені учнівської еліти Вінницької області проявити свої математичні здібності на міжнародному рівні, де сотні математиків з Німеччини, Франції, Бельгії, Італії, Швейцарії, України, Польщі, Росії, Канади, Алжиру, Тунісу, Нігерії, Кореї та інших країн світу змагалися в інтелектуальній першості.














Вікторія гідно представила Україну в своїй віковій категорії на Міжнародному чемпіонаті.
Шановні меценати, щиро дякуємо Вам за підтримку в сприянні інтелектуальному розвитку молоді та підвищенні рейтингу Вінницького району! Бажаємо Вам здоров'я та процвітання!

ВОРОНОВИЧАНКА - УЧАСНИЦЯ ХХХ МІЖНАРОДНОГО ЧЕМПІОНАТУ З РОЗВ'ЯЗУВАННЯ ЛОГІЧНИХ МАТЕМАТИЧНИХ ЗАДАЧ!