субота, 20 лютого 2016 р.

Шаблон характеристики на учня

Характеристика
учня _________ класу
________________________________________________________________
Назва навчального закладу
____________________________________________________________________
Прізвище, ім’я, по батькові учня
____________ року народження
В даній  школі навчається  з першого класу. Зарекомендував себе як (старанний, дисциплінований, уважний, працьовитий) учень. Має навчальні досягнення (високого, достатнього, середнього, початкового) рівня. Навчається (в міру своїх можливостей, не в повну міру своїх сил, потребує постійного контролю, не виявляє зацікавленості до навчання, навчається погано). Має стійку (зорову, слухову, механічну, змішану) пам’ять, (гарно, добре, швидко, повільно) запам’ятовує учбовий матеріал. Виявляє (логічне, образне, конкретне, творче) мислення. Має здібності до вивчення (вказати предмети). На уроках завжди (уважний, активний, байдужий, виконує домашнє завдання, допомагає товаришам). Має добрий загальний розвиток. Виразно декламує текст, багато читає.
До виконання громадських доручень ставиться (сумлінно, дбайливо, недбало). Був обраний (вказати доручення). Бере активну участь (у громадському житті школи та класу, у роботі учнівського самоврядування, у культмасових заходах, у спортивному житті школи). Був учасником (шкільної, районної, обласної олімпіади, конкурсу, турніру), нагороджений (дипломом, почесною грамотою, медаллю). (Скромний, веселий, товариський, стриманий, врівноважений, розсудливий, дисциплінований, самостійний, піддається чужому впливу чи ні). Правила поведінки (завжди свідомо виконує, не завжди, виконує на вимогу вчителя, ігнорує, має порушення дисципліни, схильний до протиправної поведінки). Користується повагою серед учителів. Має авторитет серед однокласників (так чи ні). Має багато друзів, підтримує дружні стосунки з багатьма учнями.
Вад здоров’я нема. (За станом здоров’я віднесений до підготовчої, спеціальної медичної групи). 
На даний час проживає з мамою, бабусею та дідусем (перебуває під опікою бабусі ), які цікавляться його навчанням і поведінкою та регулярно відвідують  школу. Батьки приділяють належну увагу вихованню сина (не приділяють уваги, нехтують вихованням, погано впливають та інше). (Батько участі у навчальному процесі сина не бере, поведінкою сина не цікавиться).
Характеристика видана для подання.
      
Директор школи (підпис)

Класний керівник       (підпис)